some image

Carla en Jacqueline

Plezier en passie

Onze prachtige winkel in het programma plezier en passie op rtl4.
Bekijk onderstaand de uitzending.

some image

Jacqueline en Carla

Carla Hendriks en Jacqueline Olthuijs, twee dames die hun hele carrière als verpleegkundige in de zorg gewerkt hebben, willen al langere tijd iets totaal anders gaan doen naast de thuiszorg.

Een eigen winkel starten leek ons erg leuk maar wat... totdat een van de cliënten haar ongenoegen uitsprak over het feit dat ze weer naar Veenendaal of Zeist moest om een nachtpon te halen.

Na enig onderzoek van onze kant bleek er bijna geen winkel in Lingerie, nachtmode, badmode en ondermode te zijn op de Utrechtse Heuvelrug.

Dit prikkelde onze interesse en werden we enthousiast om hiermee te gaan werken. Na de nodige scholing, gaan we nu vol enthousiasme van start.

Inmiddels is ons duidelijk geworden dat al deze producten niet alleen gebruiksvoorwerpen zijn, maar dat een goed zittende bh of badpak veel zelfvertrouwen aan de vrouw geeft. Behalve mooie lingerie en modieuze nachtkleding is onze keuze ook gevallen op voedingsbh’s en zwangerschapsbh’s. Voor de jonge vrouw die zwanger is en daarna borstvoeding gaat geven, is leuke en ondersteunende lingerie belangrijk, deze kunnen wij u bieden in leuke moderne kleuren en dessins.

Speciaal voor de sportieve mensen hebben we ons verdiept in de sportbh’s, deze hebben we dan ook in mooie nieuwe trendy kleuren en materialen.

Met onze achtergrond als zelfstandig verpleegkundigen en onze interesse voor mooi en goed zittende lingerie, ondermode, bad- en nachtmode, willen wij in een ongedwongen sfeer u een persoonlijk advies bieden in onze nieuwe winkel.

Wij verwelkomen u graag!