some image

Prachtige badmode

comforatabele badmode

Naast de bikini is ook het badpak weer helemaal terug. Kom inspiratie opdoen bij Indusia. Wij hebben voor ieder wat wils door een ruime keus aan prachtige en comfortabele badmode. Van klassiek tot sportief. Je vind bij ons precies die badmode die bij jou past.

Badmode waarin je zelfverzekerd kunt genieten op het strand, het zwembad of van je vakantie. Voel je speciaal en geniet op jouw manier van het water en de zon.

Onderstaand een indruk van de collectie die wij te bieden hebben.


Indusia zelfverzekerd genieten

Sunflair badmode

De zonnige collectie van Sunflair brengt ons met vrolijke prints en kleuren weer helemaal in de zomerse sfeer. Bikini's, tankini's en prachtige badpakken.

klik op een afbeelding voor een vergroting.

Opera badmode

De Opera collecties zijn al jarenlang leidend op het gebied van luxueuze badmode. Deze lijn combineert alles wat zwemkleding elegant, uniek en fascinerend maakt. De collecties zijn een optelsom van schoonheid, cultuur en modebewustzijn.

klik op een afbeelding voor een vergroting.

Prima Donna Swim badmode

Ontspan op het strand of duik zonder zorgen het water in: als je bikini of badpak goed zit, hoef je je nergens druk om te maken. Ga dus niet voor badmode die je niet als gegoten zit. Zorg dat je borsten goed worden ondersteund, de cups je borsten goed omhullen en de bandjes en naden niet in je huid drukken. De badmode van Prima Donna Swim sluit perfect aan op jouw lichaam.

klik op een afbeelding voor een vergroting.

Marie Jo Swim badmode

Ontdek de luxe badmode van Marie Jo Swim. Met fijn comfort en trendy ontwerpen ben jij in onze nieuwe cruisecollectie het stralende middelpunt. Van badpak tot bikini, alles is gemaakt for living and loving.

klik op een afbeelding voor een vergroting.